Fam. van der Lee

De afgelopen maanden zijn wij enorm professioneel en fijn begeleid bij de inrichting van ons nieuwe appartement. Wij zijn vorig jaar bij Keukenstudio Maassluis binnengelopen om onze bestaande keuken te laten aanpassen. Naar volle tevredenheid trouwens. Daar zijn we ook in contact gekomen met Coen van Gilst. Coen geeft naast keukenadvies ook interieuradvies. Na het goede keukenadvies hebben wij Coen gevraagd om ook mee te denken met de inrichting van ons nieuwe appartement.

En nog steeds zijn wij heel blij dat we dat hebben gedaan. In het hele traject is de werkwijze van Coen bijzonder: ontspannende manier van communiceren, duidelijke afspraken vooraf, het pro actief meedenken, rekening houdend met persoonlijke omstandigheden. Ook de hoge service, het echt naar ons luisteren en het geduld zijn bijzonder op prijs gesteld.

Nu is ons appartement klaar! Fijn om gelijk een nieuw thuis te hebben.
Met dank aan keukenstudio Maassluis en Coen van Gilst!

Fam. van der Lee

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.