Fam. van der Drift

Dankzij de plezierige samenwerking met Coen van Gilst hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren. Hij kwam met verrassende en deskundige adviezen, nam de tijd voor ons en, niet onbelangrijk, hij wist binnen het door ons gestelde budget te blijven. Ook de installatie verliep prima, alleen moesten we iets langer op de combimagnetron wachten, maar dit is uiteindelijk goed opgelost. Wij kunnen dit iedereen aanraden en we zijn zelfs zo tevreden dat wij nu een ontwerp voor onze bijkeuken laten maken.

Fam. van der Drift
Fam. van der Drift
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.