fam.Toutenburg

Ongeveer tien jaar geleden hebben wij in ons vorige appartement een keuken laten plaatsen door keukenstudio Maassluis tot volle tevredenheid.Daarom was de keuze niet moeilijk waar we konden gaan kijken voor een keuken in ons nieuwe appartement.
In Maassluis zijn we hartelijk te woord gestaan door Jan van Dijk;belangstellend,vriendelijk en oprecht een adviseur.Hij heeft onze keukenkeuze voortreffelijk tot in de puntjes uitgewerkt,ingemeten en na plaatsing gecontroleerd.Iets extra was geen probleem voor hem.
Nu kunnen wij met veel plezier genieten van een Kellerkeuken,geleverd door keukenstudio Maassluis.

fam.Toutenburg

fam.Toutenburg

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.