Fam. Timmerman

Helemaal uit het verre oosten van het land zijn wij toch naar het westen gekomen om bij Keukenstudio Maassluis onze keuken aan te schaffen. Wij hadden op de site de beoordelingen gezien en zijn bij Coen van Gilst terecht gekomen. Via de mail hadden we Coen onze wensen en budget bekendgemaakt waarna hij ons een basale schets en een kostenindicatie heeft gestuurd zodat wij op 1 zaterdagmiddag de punten op de i konden zetten in Maassluis. Werkelijk TOP geregeld. Coen heeft goed geluisterd naar onze wensen en is ook binnen ons budget gebleven. Dit gaf ons een vertrouwd gevoel. De keuken is inmiddels door de vakbekwame monteurs geplaatst. Werkelijk alle lof voor jullie allemaal.

Fam. Timmerman
Fam. Timmerman
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.