Fam Riemersma

Wij waren via een collega doorverwezen naar Keukenstudio Maassluis. In het eerste bezoek op een zaterdag aan dit bedrijf hebben we op hoofdlijnen laten weten wat we wilden. Apparatuur, type keuken, blad etc. (we waren al een tijd lang aan het oriënteren). Enno Grinn van Keukenstudio Maassluis heeft op basis van deze hoofdlijnen in enkele dagen een tekening gemaakt die eigenlijk al heel erg in de buurt kwam bij ons idee. Vervolgens een afspraak gemaakt en veel zaken doorgenomen. Goede adviezen over de indeling, wat praktisch is en wat niet. In al deze gesprekken heb ik de medewerkers van de Keukenstudio nooit als opdringerig ervaren. (iets wat bij andere keukenzaken zeker wel het geval was)
Enno Grinn is vervolgens ook ter plaatse de situatie gaan bekijken en opmeten. Daar zijn er nog wat last-minute wijzigingen aangebracht. Ook dat gesprek hebben we als prettig ervaren.
Het plaatsen verliep buitengewoon soepel. Mooi op planning ondanks wat tegenslagen waar we geen extra meerkosten voor hebben hoeven rekenen. Het team van Keukenstudio Maassluis bestond uit zeer prettige mensen. Ze dachten mee, waren proactief en ook gezellig. Er is netjes gewerkt. Alles wordt keurig afgedekt en beschermd.
De keuken is vakkundig geplaatst. Ook waren ze zeer flexibel. Onze afzuigkap was niet diegene die wij voorzien hadden (deze wat Wit gepoedercoat i.p.v. RVS). Mijn vrouw vond deze mooier, ik twijfelde waarna we het voorstel kregen deze te plaatsen onder de voorwaarde dat als we toch liever een RVS verse wilde zij dat kosteloos zouden vervangen.
Helaas waren onze Siemens Ovens niet tijdig leverbaar. (Probleem in de productie bij Siemens.) Er is voorzien in een tijdelijke oplossing en inmiddels staat alles er in.
Na finale oplevering zijn ze nog twee keer lang geweest om wat laatste puntjes op de i te zetten. Zelfs die waarvan wij het idee hadden: “Laat maar zitten…”.

Kortom: uitstekende service, prettige mensen en een mooi eindresultaat. Ik zou deze zaak zeker aanbevelen.

Fam Riemersma
Fam Riemersma
Terug naar overzicht
Maak een afspraak