Fam Peerlings

Na goede ervaringen met eerder gekochte keuken bij Keukenstudio Maassluis zijn we hier ook voor onze nieuwe keuken goed geslaagd. Met ideeën in ons hoofd zijn we in gesprek gegaan met Enno van Keukenstudio Maassluis. Na enkele brainstormsessies met goed meedenken en adviezen van Enno stond onze handgemaakte droomkeuken op papier. Aan de hand van tekeningen en 3D film kregen wij een reëel beeld hoe deze er uit zou komen te zien. Keuken werd geleverd op de afgesproken datum en geplaatst door kundige monteurs, die ook uitleg gaven over het onderhoud van de geleverde keukenapparatuur. Kortom wij zijn zeer tevreden met de service van Keukenstudio Maassluis en genieten elke dag van onze mooie keuken.

Fam Peerlings
Fam Peerlings
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.