Ed & Sascha

Wij zijn half dit jaar bij keukenstudio Maassluis binnengelopen ter oriëntatie voor een nieuwe keuken. Olaf Blom heeft ons te woord gestaan en geholpen met het ontwerp. Wij hadden uiteraard zelf wel een idee, maar hij kwam met leuke oplossingen en ideetjes waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Medio oktober is de keuken geplaatst. We hebben verschillende mensen over de vloer gehad die allemaal superkundig zijn. Marcel van de Noort, de stucadoor heeft super werk verricht. Martin en Remy voor voorbereidende werkzaamheden en Jeroen en Remy voor het plaatsen van de keuken. Gisterochtend is het laatste maatwerk verricht door Jeroen en Martin. En zijn wij superblij met het eindresultaat. Hier en daar hebben we een kleine communicatiestoornis gehad, maar alles is perfect opgelost en wij zijn superblij. Staan weer helemaal blij te koken

Ed & Sascha
Ed & Sascha
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.