De Vries

We werden heel fijn geholpen door Coen van Gilst. Hij nam de tijd door met de wensen en behoeften voor het gebruik van de keuken. De details werden zeer nauwkeurig besproken.
Bij levering van de keuken werd er keurig omgegaan binnen het huis. Ze hielden rekening mee dat het huis pas gestuct was, de vloer was net gelegd. Nadat de keuken geplaatst is, was er een keurige overdracht. We zijn zeer tevreden!

De Vries
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.