de Vreede

Bij het uitzoeken van de keuken, werden we deskundig geadviseerd door de heer Mosselman. Hij nam de tijd voor ons en alle mondelinge gemaakte afspraken werden vertaald in een schriftelijk concept.
Geen poespas maar een gedegen advies en een correcte afhandeling.
Ook de werkzaamheden bij ons thuis verliepen perfect. Rustige vaklui die alles tot in de details met ons doornamen. Zij werkten probleemoplossend en dachten met ons mee als iets anders uitpakten vanwege bijvoorbeeld een scheve muur. Op een deurtje zat een minuscuul klein zwart pitje en dat werd na 2 weken vervangen.
Na afloop van de werkzaamheden werd alles keurig achtergelaten.
De service is uitstekend en wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe keuken!!!!
De mensen die onze keuken voor het eerst zagen waren zeer onder de indruk van de opstelling en de kwaliteit. Wij adviseren absoluut een keuken te kopen bij Keukenstudio Maassluis.

de Vreede
de Vreede
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.