Corry en Leni van den Berg

Door vrienden kwamen wij bij de keukenstudio terecht. Na een prettig gesprek met Daimy Schippers hadden we er een goed gevoel over en zijn verder gegaan. Samen met Daimy hebben we een nieuwe keuken ontworpen.
Maandag 4 januari was het zover. eerst werd de oude keuken eruit gesloopt en na aanpassing van elektra, nieuwe kachel en divers stucwerk werd afgelopen week de keuken geplaatst.
Alle lof voor Marcel, Jeroen en Marcel van het stucwerk. Zij hebben fantastisch netjes en schoon gewerkt. Ook de samenwerking met Daimy was perfect. Wij zijn heel blij met het mooie resultaat.

Corry en Leni van den Berg
Corry en Leni van den Berg
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.