Christine

Het begon met informatie inwinnen over keukenrenovatie. Zo ben ik in contact gekomen met Olaf Blom. Na een huisbezoek, een overzicht gekregen van de kosten voor een renovatie en van een vergelijkbare nieuwe keuken. De keuze werd al snel gemaakt. Na een aantal bezoeken aan de showroom van Keukenstudio Maassluis, heeft Olaf Blom op een creatieve manier de keuken ontworpen die aan mijn wensen voldoet. Bedankt hiervoor!! Daarna werd alles volgens afspraak uitgevoerd. Er is meegedacht door het hele team. De monteurs Aren en Gino, bedankt voor het leveren van prima maatwerk! Ook de afgeleverde service na het plaatsen verdient een pluim

Christine
Christine
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.