Chrissy & Jasper

Beste Enno,
In oktober is bij ons onze geweldige keuken geplaats, en elke dag geniet ik er nog steeds van! Wat een gave keuken hebben we! Van mijn 5 pits fornuis tot het mooie design. Van de op maat gemaakte houten kasten, tot het hardstenen blad en de stalen grepen. We zijn echt super goed geholpen en ook het plaatsen verliep vlot en goed. We raden aan iedereen Keukenstudio Maassluis aan!

Chrissy & Jasper
Chrissy & Jasper
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.