Casper Tijssen

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken. Na kort rondkijken in de studio hebben we redelijk snel plaatsgenomen aan het bureau van onze adviseur Coen van Gilst, om een eerste inventarisatie van onze wensen te maken. Coen dacht daarbij heel goed met ons mee, zowel met onze wensen voor de keuken als hoe dit zou combineren met de overige inrichting van ons nieuwe huis. Na deze eerste afspraak kwamen we terug voor een tweede om het design te bekijken. Erg tevreden over het design dachten we na over hoe we het nog meer naar onze smaak konden maken. Waar we dachten te kiezen voor een keuken met mat witte frontjes, zijn we uiteindelijk uitgekomen op een veel origineler design met carbonkleurige matte frontjes. Door een combinatie van onze smaak en de expertise van Coen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen en kunnen we nu genieten van onze nieuwe keuken, waarmee we zelfs onder ons budget zijn gebleven. Ook de plaatsing is zeer professioneel en snel gedaan. Dank!

Casper Tijssen

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.