Bentvelzen

Mijn vrouw en ik hebben lang nagedacht wat er binnen het bedrijf zou kunnen worden verbeterd maar we kunnen echt niets bedenken. We zijn op advies van mijn neef bij Keukenstudio naar binnen gelopen. Vanaf dat moment werden wij echt begeleid middels voorlichting en advies. Wat prettig was, geen enkele druk om snel een handtekening te zetten. Het huisbezoek waarbij het concept verder werd aangepast en uiteindelijk de probleemloze renovatie. Binnen een week, alles was er, de oude keuken verwijderd, leidingen aangepast en nieuwe keuken geplaatst. In 1 woord een geweldige prestatie.

Bentvelzen
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.