Bas en Brigitte

In 2015 vonden we het tijd om onze vanille-gele keuken in te ruilen voor een wat moderner exemplaar. Na een tijd van omzwervingen door keukenland hadden we nog steeds niet het juiste gevoel. Totdat we aanlandden bij de keukenstudio. Hier kregen we alle tijd om een keuze te maken. Het heeft ongeveer drie maanden! geduurd voordat we er helemaal uit waren. Maar dat kreeg het humeur van Raymond niet onderuit. Samen hebben we stap voor stap de keuken ontworpen. Daarbij hebben we ook nog een bezoek gebracht bij de keukenbladfabrikant en het inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp.
Je wordt als klant op een ongedwongen manier meegenomen in het aanschafproces. En dat is prettig omdat je dan alle keuzes goed kan afwegen. Het resultaat is een prachtige keuken waar we dagelijks van genieten.
In mijn vriendenkring (en trouwens ook daarbuiten) zullen we altijd als tip geven om een bezoek te brengen aan Keukenstudio Maassluis. Wij zijn in ieder geval blij dat wij langs zijn gegaan.
En voor Keukenstudio Maassluis zou ik zeggen; Tot de volgende keuken!!!

Bas en Brigitte
Bas en Brigitte
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.