angelique van zuidam

Nadat diverse familieleden naar volle tevredenheid hier een keuken hadden gekocht kwamen ook wij hier terecht voor een keuken in onze nieuwbouwwoning. In eerste instantie kwamen we alleen voor orientatie en eventuele tekeningen. We werden meer dan vriendelijke ontvangen. Wat ons opviel tijdens de gesprekken was dat er ECHT geluisterd werd naar wat onze wensen waren en dat er binnen onze wensen enorm werd meegedacht. Ook werd er heel eerlijk en oprecht geadviseerd. Zo kwam er na 3 gesprekken een keuken tot stand die aan al onze wensen voldeed en waar functies in zaten die we zelf nooit bedacht zouden kunnen hebben. We kunnen niet wachten tot de keuken geleverd word en we hebben de volste vertrouwen erin dat het plaatsingsproces net zo prettig verloopt als de aankoop

angelique van zuidam

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.