Allard Pheifer

Keukenstudio Maassluis beheerst het gehele proces van een oriënterend gesprek tot de uiteindelijke plaatsing en aflevering van de keuken tot in de puntjes. Zij kenmerken zich als een professioneel bedrijf die in staat is je wensen om te zetten in realiteit. Naast het hartelijke en prettige contact wordt er met je meegedacht waardoor het resultaat en of beter bereikt wordt. De service na de uiteindelijke plaatsing zorgt voor de puntjes op de spreekwoordelijke i. Inmiddels staat onze keuken al weer twee jaar en we zijn nog elke dag blij met onze keuze, de ondersteuning van Keukenstudio Maassluis en de geleverde kwaliteit!

Allard Pheifer
Allard Pheifer
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.